Lletres amb llum

Us presentem la nostra darrera novetat, les lletres de fusta lluminoses. És una de les tendències bodils que més és porta ara i una idea que no deixarà indiferent als vostres convidats.

Són ideals per a la decoració del casament, es poden utilitzar a l’altar com a fons de la cerimònia, per donar la benvinguda a un casament o bé al photobooth. Són molt versàtils ja que es poden col·locar tant en interiors com en exteriors, i a més a més tenen l’avantatge que de nit poden il·luminar un espai.

Les nostres lletres estan fetes a mà al nostre taller amb fusta de pi i pollancre. Poden ser de lloguer o de compra i de les mides que volgueu.

Letras de madera luminosas

Súria; Boda;

Súria; Boda;

bona-m&t

642

love

528

_35C7233

Oferim un preu especial i econòmic de lloguer per a casaments que inclou les inicials dels nuvis de 120cm i el símbol & o + de 90cm. Nosaltres ens encarreguem del transport i muntatge, i hi incloem bombetes de recanvi per si es fonen durant l’esdeveniment. Si hi esteu interessats podeu contactar-nos per correu a casaments@lagresca.es

També tenim la paraula LOVE en lletres metàl·liques de 62cm.

LLETRESLOVE

Swingyourpics 5029

I si desitgeu unes lletres o símbols de fusta, personalitzats d’una mida diferent o sense bombetes, amb pompons o pintades, només ens ho heu de dir i us les fem a mida.