Portfoli

Comptem amb una experiència de més de 7 anys en el món bodil. Sabem que cada casament és únic i que cada parella vol donar un toc diferent a un dels dies més importants de la seva vida. A la Gresca ens encarreguem de dissenyar aquella il·luminació que sempre havíeu somiat. Ens agrada escoltar als nuvis, que ens expliqueu allò que teniu en ment i nosaltres intentem donar-li forma.

Aquí us ensenyo algunes de les nostres propostes:

_35C1492Decoració de tires de llums amb bombetes i pompons:

La primera decoració que vem realitzar i la més sol·licitada fins aleshores. Construïm un sostre en forma d’envelat amb  tires de llums amb bombetes gran i hi intercalem tires de pompons de color blanc, beige i rosa pastel.

La calidesa dels pompons i la intimitat de la poca llum de les bombetes creen un ambient molt romàntic.

 

boda_masia_barcelona-31Cerimònia amb fanalets blancs:

Casar-se en un bosc ja és una experiència inexplicable, màgica. Estar envoltat de silenci, arbres centenaris com a testimonis, la llum del sol tacant-te la cara… Solen ser cerimònies molt íntimes i amb una decoració senzilla ja que la pròpia naturalesa vesteix la cerimònia.

Per aquest motiu, quan ens van proposar fer una decoració per una cerimònia al bosc varem pensar algun element senzill però que donguès lluminositat. El resultat va ser una tira de fanalets de color blanc de diferents mides col·locats a diferents alçades.

MG_9034Decoració amb cortines de llum i tul blanc:

Un altre concepte de decoració totalment diferent. Focalitzem la llum en una de les parets en comptes del sostre, per tenir una llum indirecte molt suau. Ideal per acompanyar zones chill out o bé com a fons de la pista de ball.

11 (2)Decoració envelat:

Amb tires de bombeta petita recreem un sostre d’envelat a dues aigües. Aquesta il·luminació té molta llum i dóna un toc elegant a la pista de ball.

Boda_MireiaCourtney-643Arbres il·luminats

A vegades donar-li potencial a un sól element és millor que a tot un espai.

IMG_3516blog Decoració Sant Joan:

Aquesta decoració porta aquest nom perquè la vam realitzar per una amiga la revetlla. El ball es volia fer a fora amb l’impediment que no comptàvem amb cap tipus de porxo suport per subjectar-la. Així que del no res varem crear uns postes que utilitzarem per subjectar les tires de llum en ziga-zaga, combinades amb fanalets de colors. Ideal per una nit màgica de Sant Joan.

_GM_0434Decoració festa d’estiu:

Què hi ha més d’estiu que les banderetes de colors? Per aquells casaments que vulguin donar un toc desenfadat alhora del ball proposem la combinació de guirnaldes amb tires de llum amb bombeta gran.

Rustic-Forest-Eco-Wedding-Abreras-Ruso-Photographers-La-Garriga-de-Castelladral-Spain-Barcelona-Destination-Wedding-Inspiration-BeforetheBigDay-Wedding-Blog_copy055Decoració ball de festa major:

En aquesta decoració varem recrear un ball típic de festa major dels anys 60’s. Vam utilitzar rotllos de papers de colors per cobrir el sostre i un gran poms de globus per marcar la pista de ball. A més a més els nuvis van llogar cadires i taules de fusta envellida que ja havien estat utilitzades en festes majors i li donaven un toc d’encant.

gloria_aleix_masialagarriga (237 de 329blog)Decoració tires de llum en ventall:

Les tires de llum amb bombetes sempre tenen aquest aire de festa. Amb aquesta decoració el que es vol aconseguir és potenciar aquesta idea de pista de ball.

13 (3)Decoració cel estrellat:

La idea d’aquesta decoració es intentar recrear un cel ple d’estrelles. Aquesta compta amb un regulador d’intensitat que pot augmentar o disminuir la llum. Nosaltres solem tenir una llum tènue que s’intensifica alhora del primer ball.

16 (2)Il·luminació llums encreuats

Una de les nostres especialitats. Si el que vols és casar-te a l’aire lliure aquesta és la teva il·luminació. Del no res creem un sostre de tires de bombeta amb la suficient potència perquè els teus convidats s’hi vegin.

18 (2)Il·luminació carpa

Una altre de les nostres propostes per a il·luminacions exteriors. Queda genial en casaments a petit comité i en espais una mica més reduits.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà