Enlairades de globus

Sorprèn els convidats creant un moment màgic i inoblidable el dia del teu casament, amb una enlairada de globus. Es pot realitzar un cop acabada la cerimònia, durant l’aperitiu o abans del banquet.

És un dels pocs moments de la festa en que tots els convidats disfrutaran conjuntament i podran demanar un desig abans de deixar anar els globus i omplir el cel de punts de color.

IMG_6448

La Gresca ens desplacem al lloc de la celebració per inflar els globus i si ho desitgeu ens encarreguem de repartir-los entre els convidats.  Us recomanem que en aquest moment compteu amb professionals amb experiència, ja que cal utilitzar globus de qualitat i cal saber-los inflar correctament. Els globus de làtex i les cintes de paper que utilitzem són materials totalment biodegradables.

Jorge Arberas

Albert Ruso

swingyourpics-161copy

Si voleu ser més originals i sorprendre als convidats podeu fer-ho amb una enlairada de globus amb led. Sonant una música de fons romàntica, deixarem volar els globus que en enlairar-se omplen el cel de llumetes. És un moment màgic en el qual els convidats somriuen, s’emocionen i s’abracen. Aquesta enlairada pot fer-se abans del banquet (si ja es fosc) o abans del ball.

swingyourpics 8006

Una idea molt original en casaments és lligar una targeta al fil del globus, amb l’adreça dels nuvis i algun escrit i esperar que en uns dies o setmanes algú trobi la targeta i la retorni amb una felicitació.

swingyourpics+7957copyswingyourpics+7947copy

És una idea que ja hem fet en diversos casaments i en tots els casos han retornat felicitacions.

2013-10-08+20.35.50