Cerimònia al bosc amb fanalets blancs

Cerimònia al bosc amb fanalets blancs

Cerimònia al bosc amb fanalets blancs

Bon dia!!! Sembla que les temperatures comencen a pujar i per fi podrem deixar l’abric guardat a l’armari. Quines ganes de caloreta.

Com us vaig prometre estic cumplint amb els meus propòsits i aquí va el post d’aquest mes:

Casar-se a la Garriga de Castelladral és èxit assegurat. Per la seva professionalitat, per la cura dels detalls, pel bon gust… Bé, que he de dir jo, si hem vaig enamorar del lloc i ara farà quasi 6 anys que m’hi vaig casar.

Ara ofereixen la possibilitat de casar-se al bosc. Un lloc idílic, rodejat de pins on es respira pau i harmonia per tots els racons.

La Marta i el Julio s’hi van casar l’any passat i ens van encarregar la decoració de l’altar. Com que el bosc de la Garriga ja és maco de per si, varem optar per un element simple però que donguès lluminositat a l’espai.
Espero que us agradi la cerimònia amb fanalets blancs:  boda_masia_barcelona-29

boda_masia_barcelona-26

boda_masia_barcelona-31

boda_masia_barcelona-39

boda_masia_barcelona-32

boda_masia_barcelona-41

Pics by Roberto y Maria

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà